Jun 6, 2008, 7:44 AM

Такава съм 

  Poetry » White poetry
1152 0 14
  Такава съм

 

Аз съм твоята луна,

която гледаш, докато ме няма.

Аз съм твоята сутрешна чаша кафе,

без която не можеш.

Аз съм твоята страст -

най-бързата кола в света.

Аз съм твоето огледало,

очите ти се вглеждат в мен

и узнават за себе си.

Аз съм ураган,

но мога да бъда и нежен полъх.

Аз съм красивата пеперуда,

която не се страхува от свещта,

макар да очаква смъртта си.

Аз съм тази, която обича нощта,

защото се страхува от нея.

Аз съм слабата,

която изглежда силна в очите ти.

Аз съм тази,

която никога не плаче... пред теб!

Аз съм тази,

която винаги се усмихва, дори през сълзи!

Аз съм тази,

каквато искаш да бъда!

Аз съм тази,

каквато ти ме желаеше!

Аз съм тази, каквато ме направиха хората!

 

Лято 2006

merigold

© Мери All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??