Jan 20, 2009, 9:11 AM

Такива работи 

  Poetry » Humour
784 0 10

Склероза, куку ли – не знам,

ей тъй в палтенцето се гуша,

вървя и си говоря сам.

И си представям, че ме слушаш.

 

 

Не мога да се отърва

от туй, каквото и да сторя!

И даже спирам да вървя,

а пък не спирам да говоря.

 

 

То монолозите – добре,

обаче взех да се улавям:

отива работата зле,

започнах да си отговарям.

 

 

Като в съвременна пиеса:

актьорът, режисьорът – аз съм.

И сцена. И дори завеса.

Накрая сам си ръкопляскам.

 

 

И сам си пея, сам си плача,

докато в някое дърво,

така се тресна, че се стресна.

А тук се правя на палячо,

нали се сещаш за какво?

За да ти бъде интересно)))

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??