Jun 18, 2023, 4:33 PM

Тактика 

  Poetry
206 0 0

Щом проблемчета създаваш,

те Големите остават,

щом проблемчета решаваш,

те Големи подминават.

 

Правено е от години,

и е имало успехи,

във сълзи ли са роднини,

не обличат във доспехи.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??