Oct 23, 2012, 10:32 PM

Там някъде любовта е красива 

  Poetry » Love
691 0 4

 

 Там някъде любовта е красива!

 

 

Има място в света необятно,

което само малко от нас ще открият.

Място уютно, приятно,

където длани и сърца ще се впият.

 

Там някъде любовта съществува,

изглежда красива и нежна.

Влюбени души се целуват,

обгърнати от прегръдката снежна.

 

Там зимата е красива и бяла,

лятото топло и светло.

Есента листалак разпиляла,

а пролетта посреща всички приветно.

 

Там някъде любовта е красива,

тя не усеща лъжи и измами.

Тя болката и тъгата убива,

сълзите не превръща във рани.

 

Там любовта е красива и ярка,

носи след себе си светлина.

Изгаря душите, защото е жарка

и им носи само щастие тя.

 

И аз бих заминала някъде там,

за да усетя онази прекрасна любов.

Но къде ли е това място, не знам,

въобще съществува ли в този живот.

 

Моля се да го открия някой ден,

да отпия и аз от любовта.

И ти да бъдеш крачка близо до мен,

да ти покажа колко красива може да е тя.

 

 

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Красива е там някъде, дано ти откриеш онази красива любов!
    Поздравявам те, Ванче!
  • Браво!
  • Иваничка, красива е Любовта...
    Не някъде, а винаги, и тук , и там, и сега!!!
    Обичаш ли... не си задавай много въпроси!!!
    Красива е Любовта, която се дава.
    Която не пита какво получава!!!
    Такава Любов не мъка, а щастие носи!!!
    Любов, която взаимност не проси!!!
  • Пожелавам ти, да намериш сродната душа,тогава и тук всичко ще бъде като "там някъде".Поздрав!
Random works
: ??:??