Танц
Kафе и кадифе,
теб и мен,
неспирен танц,
в синхрон, в тандем.
Повеждам те.
Понякога ти мен.
Учим се безгрижно
в житейски уроци.
В приказките слагат край,
след като заживяват щастливо.
А ние със теб
пишем историята си от там.
© А.А. All rights reserved.