Aug 30, 2012, 10:36 AM

Танц на чувствата 

  Poetry » Love
544 0 1

Танц на чувствата

 

Този огън, който ме разнищва,

скътан там, в моето сърце,

този плам жадуващ, неугасващ,

моето сърце не покори.

 

Този огън вее като ветровете,

с огнен дъх ще ме изпепели.

Догде съществувам и живея,

зная, бездънни ще бъдат моите очи.

 

Другата в мен греховата иска да говори,

тази обич пак да угаси.

Не така волна да се скитам,

не така огън в мене да гори.

 

Но дъхът ми докоснат зазвънява,

раздухан от очите ми искри.

Този огън, който ме изгаря,

като танца на чувствата ми нека да звучи!

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??