Jul 13, 2007, 2:18 PM

Танцуват мислите ми танц вълшебен  

  Poetry
1259 0 26


Танцуват  мислите ми танц вълшебен,
понесени със твоите в нощта,
рисуват светове красиви,
покрити с звездна пелена.

 
Танцуват моите желания
със музика от страст гореща,
изгарящи от споделеност
и бързащи със твоите на среща.

 
Танцува всичко в мен, омайва.
Светът ни цял е в светлина.
Нас с теб ни любовта извайва,
със свойта чудна красота.

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??