Sep 29, 2009, 10:20 PM

Танцът в мен. Танцът във всичко. 

  Poetry
1080 0 1

Чувствам как се топя

под звуците на музика.

Светът околен, притихнал,

оставя ме да летя.

Чувствам как тялото ми

поддава се на инстинкта за танц.

Преливам, потънала в транса,

от един в друг нюанс.

Огледалото цяло студено

говори ми с нежни слова.

Стените излъчват любов,

земята под мойте крака

върти се заедно с мен.

Губя се в тази магия

влюбена в танца до плач.

Движенията ме разкриват

сърцето ми топи се до прах.

Гъвкавата страст кипи и прелива

а аз моля само за още такт...

Танцувам,

спирам, умирам.

© Диляна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??