Nov 26, 2008, 12:31 PM

Танго 

  Poetry » Love
3175 3 34
Танцуват мисли, 
мечтани и истински,
завихрят танц,
владеещ света,
страст обзема
сърцата неистово,
а след нея...
гореща следа.

Следват стъпките
в ритъм с тангото,
сливат бели души
във една,
а  в очите,
нежните приливи,
палят огън,
вместо сълза.

Във прегръдката,
сладко-горчивата,
две тела се разливат
в нега,
омагьосани,
страстно изгарящи,
в танца вечен,
наречен съдба.

http://vbox7.com/play:82995797

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??