Nov 15, 2009, 2:53 AM

Тази есен 

  Poetry
605 0 1

 

 

Тази сутрин мъгла планината закрила бе
          и далечните къщи във нея се губеха,
          и хората – рано събудени.
От нея вдишвам, а погледът ми бистър е.

 

Тази сутрин беше изгряло
слънце
          и топлеше клоните,
безброй листа мокри
          и дървета оголени
в танца на лудата есен.

 

 

 

© Огрян Орешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??