Jun 15, 2012, 9:28 AM

Тази ласка 

  Poetry » Love
866 0 14

Тази ласка за теб е родена,
нейде там във сърцето ми мъжко,
тя е  дъх на мечта споделена
и  лекува със нежност задръжки...

Щом докосне у теб самотата
със невидими ероси чудни,
ще крещи от любов тишината
и заспалите чувства ще буди...

Ако стигне те нейният устрем
и усетиш как лудо си искана,
ще плодиш красотата си с устни
като пролет, отново  разлистена...


Приеми  я - и с  теб нека литне,
тя е женското твое причастие -
кръст от слети тела и молитва,
дето сбъдва безумното щастие...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??