Oct 9, 2013, 12:50 AM

Тази любов 

  Poetry » Other
517 0 0

Тази любов накъде ме води? -

към безсмислена бездна.

Плътта ми е пропита с отрова

и смъртна безнадеждност.

 

Тази любов на кръст ме разпъна -

Исус бях - ти моят Юда,

безлюбовно ме осъди

на самотна прокуда,

 

невъзможност да имам

това, което искам,

с черни, объркани мисли,

празнотата притискам.

 

 

Тази любов ме води към ада,

плътта ми зове те сега,

виж ме - изгарям на клада,

спаси ме и те моля, ела!

 

Тази любов ме убива,

но аз я жадувам.

Недей, не си отивай,

за да съществувам!

 

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??