Apr 8, 2010, 11:28 PM

Тази подлост... 

  Poetry » Other
638 0 1

Тази подлост, с която

на каприза си послужи вещо,

позволих, обзет от чувство непознато,

и възторг към новото си Нещо.

 

И тези грижи - плод на суета,

събудиха у мен смирена нежност.

Досущ еднаква с нежността,

чиято липса оправдаваш с небрежност.

 

Полъхът на най-лъжовните слова

по жицата към мен се стича.

Играейки на твоята игра,

неусетно чисти истини изричам.

 

Обладан съм, твоята най-лъскава играчка,

щастлив, когато в погледа ти интерес блести.

Муза ти е най-себичната закачка,

а аз съм роб и мен ме вдъхновяваш ти...

© Някой хрисим Някой благ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??