Искам те в различни пози,
в легло от рози!
Намачкан чаршаф от сатен,
но вече омърсен!
От две тела с мръсни
помисли горещи!
Обичам твоите нежни ласки,
ти да сваляш моите сини прашки!
Нека тази вечер ни стане
любима и незабравима!
© Снежана Йорданова All rights reserved.