May 9, 2007, 9:41 AM

Тази вечер 

  Poetry
1037 0 35
       

Тази вечер ще  бъде последна!

Ще говорим със теб до зори,

но, кажи ми, аз как да погледна -

без да плача - във твойте очи?!

Как да бъда безгрешна и вярна,

как да любя, без да боли?!

Аз сърцето си там ще оставя,

 ще прошепна: "При друга иди!"

Закъсняла любов ме застигна,

в друго време се тя появи.

Изгори ме, но бях аз щастлива!

Днес те моля! За всичко... Прости!

Колко сили ми трябват да тръгна,

да ти махна за сбогом с ръка
и отново аз там да се върна -
там, където ще бъда сама!
  Тази вечер със теб ще танцувам.

Танц последен ще бъде за нас!

Утре може би друг ще целувам...

Сбогом...! Вече тръгвам си аз!

© Людмила Нилсън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??