Sep 22, 2009, 12:53 PM

Теб обичам 

  Poetry » Love
650 0 2

Рисуваш небе във очите,
докосваш ме с поглед пронизващ,
нюанси наслагваш в мечтите,
мъниста в сърцето нанизваш.

Мъниста от слънчеви зайчета
в усмивките наши се спускат,
и сок от вълшебно омайниче
във вените лудо препуска.

Рисуваш слънца във кръвта ми
и с теб ми се иска да тичам,
в дъжда, край морето, в поляните -
в душата си тебе обичам.

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??