Ще се моля за теб...
Днес е мъчително страшно.
Тази болнична стая... Сякаш е зима...
Ти си поредният номер в картоните прашни...
Стене дъжд по стъклото... А аз знам, че те имах...
Ще се моля за теб...
Ще изпрося от Небето Надежда...
Когато си в Края, разбираш какво е Живота.
Симбиозата наша... Кукувичата прежда...
Не мога без теб... Вземи ме в кивота...
Ще се моля за теб...
Ти знаеш, че аз не умея...
а там, пред олтара, восъкът вече се стича...
Красива те помня! Да го кажа, не смея...
Аз не плача... Прости... Тебе даже дъждът те обича...
© Красимир Дяков All rights reserved.
разплака ме..