Jan 6, 2009, 4:25 PM

Течен шоколад и портокали 

  Poetry » Love
571 0 1
Течен шоколад и портокали
могат ли да заситят глада на сърцето
едва ли...
защото ненаситно за сладко се чувства детето...

И аз като децата малки
искам от сладкото да си опитам,
пързалям се по ледени пързалки
и замечтана някъде далеч отлитам.

Но ти ме приземяваш
спъваш ме и падам на леда
и ти като дете посмяваш
да си поиграеш с опасноста.

Смееш се,не се замисляш колко ме боли,
виждаш само как постигнал си желаното
нали и малките деца имат мечти
твоята май е вечно да се криеш под одеалото...

Знаеш  най-сигурно е там
няма кой да те открие,
а може би ще чакаш сам
някой това одеало да отвие...

Да махне маската,която вече доста задушава
порастналото ти ежедневие,но едва ли
защото няма кой вече да те спасява
за това ти препоръчвам течен шоколад и портокали...

© Нямам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??