Aug 4, 2018, 9:37 AM

Тегне горест мълчалива 

  Poetry » Love
654 4 11

Тегне горест мълчалива

 

Нека..., нека ме проклинат,

да стихнат всички богове...

О, как искам да достигнат

от мен до теб тез думи две...

 

Тегне горест мълчалива

щом пак полунощ настъпи...

Смут в душата ми прелива,

но аз те обичам, скъпи...

© Светла Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??