Тежко му е на сърцето,
останало само,
без топлината твоя
да живее,
в пожар линее.
Тежко им е на ръцете,
че не те докосват.
Очите ми се молят
да те зърнат в сън-
дори за миг, а после
нека се затворят.
Тежи тялото от самота,
а още е младо...
Иска я, иска твойта любов,
моли се на бога да се завърнеш.
© Василка Ябанджиева All rights reserved.
Поздрави и от мен!