Телефонът
Сбогом на щастието, чувствата, ласките!
Сбогом на сините, искрящи очи!
Беше прекрасна лятна романтика.
Но... днес ТЕЛЕФОНЪТ зловещо мълчи...
Единствен свидетел на нежните шепоти
за страстна любов и далечни мечти.
За бъдещи срещи – бурни и трепетни.
А, той, ТЕЛЕФОНЪТ, отново мълчи...
Красива и женствена си. Пламенна. Звездна.
Небесно-изгаряща, по всичко личи.
Разбила сърцето ми. Нe ще ми е лесно!
Без теб... ТЕЛЕФОНЪТ мълчи ли, мълчи...
© Русин Катански All rights reserved.