Nov 15, 2015, 8:42 PM

Терор 

  Poetry » Civilian
736 1 2

В сърцето на Европа драма!
Терор в Париж! Там моят брат
убит бе в ресторант! Сестра ми
бе на концерт... Настъпи ад

от изстрели. И тя загина!
Синът ми бе край "Стад дьо Франс"
и терорист изпаднал в транс
до него се превърна в мина!

И болка, гняв взриви се в мен!
Но в този час магнат-катил
извърши транш - и бе платен
петролен танкер на ИДИЛ!

И с тези долари агент
достави пратка автомати.
И всеки долар, всеки цент
бе калкулиран акуратно...

А утре може би в Берлин
с калашници от тази пратка
и с викове; "Аллах един
велик е!" терористи в кратка

атака ще посеят смърт.
И пак ще бъде ужасен,
потресен, разгневен светът...
И пак ще бъде транш платен...

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Привет, Ангеле!
    Поздравления за позиицята! Много силен и актуален стих! Дано стигне да съзнанието на силните!
  • Жестоко е!
    А в стихът ти е истината за пошлостта на този свят!
Random works
: ??:??