ТЕРОРИСТКИ
Утробите ви не знаят деца.
Над тях висят гроздове тротил.
И няма милост в каменни сърца.
За вас животът не е мил.
Слагате ръце над чуждо щастие.
Животът детски е без цена.
Робини на терор и безвластие.
Хиени сред съдби и мъртвина.
Омраза и терор ви е родила.
Забравили сте първа дума "мамо".
Че вашата порода е катил.
Зад вас остават труповете само.
Безчовечност сее погледът ви груб.
Зад вас от смърт училища димят.
Остава на сметката ви всеки труп.
… На кръст разпъната е цялата земя.
© Мимо Николов All rights reserved.