Dec 23, 2007, 1:11 PM

Тесен си зад своите стени 

  Poetry » Other
970 0 3

Чуваш ли ме като се смея и пея на глас?

Сега приеми ме - аз не съм като вас.

Тесен ми е този град, скрит зад своите стени!

Малък ми е този свят, много бавно се върти!

© Цвети All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??