Jan 26, 2010, 12:07 PM

Тест за любов 

  Poetry » Love
778 0 1

Такава люта и студена зима,
и двамата треперим, зинзибикаме...
Тя тест е любовта дали я има,
но любовта ни жива е, велика е...

Не съм си мислил, че едно момиче
тъй силно, лудо в мене ще се влюби...
И тъй ще ме желае и обича,
ще ме обземе и ще ме полуди...

Не съм си мислил аз, че съм способен
такава искрена любов да давам...
Благодаря аз на късмета и на Бога
за любовта, която получавам...

Благодаря ти, слънчево момиче,
за любовта ти нежна и гореща...
Аз също много нежно те обичам
още от първата ни кратка среща...

Без тебе аз не мога, мила моя,
във тебе аз кълна се и се вричам...
И аз ти обещавам, мила моя,
че чак до края тебе ще обичам...
КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Еех,ще бъда най-щастливата на света,ако някой мъж ми го каже товаТолкова нежно,искрено и мило,Поздрави
Random works
: ??:??