Jul 25, 2010, 11:56 PM

Тези, които стават само за доскосване 

  Poetry
577 0 2

http://www.youtube.com/watch?v=aCIsJGjtUPg

 

Очарователен за някой.
За мен със сигурност не си.
Твърде роматично проплакан,
твърде незадълбочени размисли.

За мен си просто от горещите.
Тези, които стават само за доскосване,
но в никакъв случай не и за среща.
И с вас все ми се иска да е просто,

но винаги ставате от най-сложните,
защото все не мога да си обясня
как да ви обичам невъзможно е,
а все за вас си мисля, преди да заспя.

И хайде да не се обясняваме.
От този вид сме, който не знае как се казва не.
Да даваме каквото ни се дава,
после ще мислим как да спрем.

25.07.2010г.
гр. Сан Фернандо

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??