Jul 29, 2017, 12:14 PM

The end of it 

  Poetry » Free verse
241 0 0

Тъмно е,
земята още не е изстинала,
за разлика от мен,
гледам града отвисоко,
светлините не стоплят нищо,
само скриват
ненужните спомени,
прибирам се,
бурята свърши.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??