Nov 8, 2008, 10:58 PM

Ти 

  Poetry » Love
799 0 2

Двама с теб един до друг,

не сещаме ни мрак, ни студ.

С поглед ти ме галиш,

 с усмивка ме крепиш

и всичко в мене палиш,

дори и да мълчиш...

Твоята прегръдка е утеха,

целувката ти - лек,

в ръцете ти тъй крехка

се разтапям като мед...

В лицето ти безкрай се взирам,

в лика на моята любов,

и думи не намирам

за теб, любими - моята тъга и моят зов!

© Деница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??