Feb 1, 2009, 10:32 AM

Ти 

  Poetry » Other
921 1 4
Летя.
И с мене
мойте мисли.

На всяка мисъл
началото си
ТИ.

Приличаш
на летище -
Моето.

© Гинка Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??