Mar 12, 2011, 9:11 PM

Ти 

  Poetry
577 0 6

Морето е попило
във очите ти -
и гали ме
с сияйна топлота
Фонтан от обич
устните докосва
Значи това е щастието -
вълна, която
те помита
и те потапя
в чиста красота...

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??