Когато се обърна, Ти си там.
Когато помисля – си отново Ти.
Главата ми се обърква... и отново си Ти.
Минало, бъдеще, мечти и... отново Ти.
Успехи, радост, тъга... и отново Ти.
Поглеждам небето, притаявам дъх - и отново Ти.
Мечтая и в мечтите ми си Ти.
Във вятъра около мен чувам Твоя глас.
Във детския смях виждам Теб.
Във въздуха е ароматът Ти.
Мисли, мисли, мисли...
Мечти..
Разходки...
Аз...
Обичам Те...
Намирам Те...
Мисли...
Мечти...
Аз...
В разходките си не съм сама – отново Ти.
© Галина Василева All rights reserved.