Jan 27, 2014, 6:15 PM

Ти 

  Poetry » Love
839 0 1

                                                  Ти си изгревът тъй хубав и красив,

                                                  ти си цветето в моята градина,

                                                  ти си всичко, дето ме поддържа жив,

                                                  единствена за мен и неповторима.

 

                                                 Ти си гълъбица в ясното небе

                                                  и ти си тази, в която се обричам,

                                                  и в бури, и в стихийни снегове -

                                                  аз ще съм до теб, защото те обичам.

                                                  

                                                 

                                                  

                                                   

                                              

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??