Oct 17, 2023, 1:10 AM

Ти… 

  Poetry » Love
181 2 4


Усмивката ти е подарък,

урок е по мечтание.

Тя е като топла ласка,

и се губя в това море.

Смехът ти е като звезда,

огряваща нощта.

И полетът ми е като езда,

мир, хармония в мощта
и отдавам ти живота си.

И небето придобива цвят,

изрисуваш го в цветове.

И когато шепнеш ми тихо,

потъвам в зова на гласа ти.

И ето, заспала е сутринта,

и ръката ти открива моята.

И душата ми се буди 

със светлината ти.

И гласът ти крие тайна,

за която не знае светът.

И името ти в мен отеква,

а безкрая може само да ревнува.

И очите ти искри са,

в които мълча…

 

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??