Dec 7, 2008, 3:18 PM

Ти беше 

  Poetry
1016 0 3

Ти беше тази, която дари ме със слънчеви лъчи в мрачния ден!

Ти беше тази, която бе до мен и в най-мрачния ми ден!

Ти беше тази, която караше кръвта ми да кипи и в най-мрачните ми дни!

А едва сега разбирам, че най-мрачният ми ден е, когато Ти не си до мен!

И питам се кога, къде и как ще мога да открия друга като теб,

и колкото и да се старая, не мога сърцето си да омая

със друга досущ като Теб,

едва ли всичко ще ми е наред! 

 

© Мартин Статев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??