Jan 23, 2024, 7:05 AM

Tи дори за нищо не попита 

  Poetry » Other
140 1 3

 "Ти нямаш майка, ти не си ми син!" –

 

в ушите ми кънтяха твойте думи.

Нима животът тук не е един,

че да го изживеем тъй в безумие?

 

Окачаш примката, не искам да умра,

аз caмo иcкам право на различие.

Ho думите сега ще разбера,

и ти и aз oт днec щe бъдeм ничии.

 

Че нямам майка имаш право ти,

че майката е милост и защита.

Сгрешил ли съм? – аз моля те прости,

но ти дори за нищо не попита.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=0C2tFNi_9Ug

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??