Aug 12, 2007, 6:55 PM

Ти и ТЯ 

  Poetry
778 0 15
Безкрайно романтична пролет.
Слънчеви лъчи и пръст.
Небеса и птичи полет.
Ти и тя.
На път.

И очите й блестящи.
Скрити зад разцъфнал клон.
Как бедрата си поклаща.
Как изпуска син балон...
Как тревите я прегръщат.
Как рисува със коси,
като със магична четка
по въздушните стени...
Как устата й целуват,
дланите й как горят.
Облаци й се любуват,
ветровете я зоват.
Как полите и се веят,
а гърдите й трептят...

Светло е и птици пеят.
Ти и тя.
На път.

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??