Apr 6, 2007, 3:03 AM

... ти, кажи ми 

  Poetry
783 1 14

Оглупяла ли съм
или съм от лудите,  по луда...
Върху тялото ми
кацат пеперуди, любят се -
от  пръстчето ми тръгват,
гъделичкащо бедрата ми целуват.

Под луната
цвят на лайкучки съм пила. 
Покрай тебе,
като ручей се извивам.
От  сърцето ми
се водопад излива.
Вик в прегръдка -
 обич
подранила.

Миг отлита -
сън в съня
се сипе,
като зърно на
узряло жито.
Вчера пролет беше -
днес в кръвта ми скита
истината с виното изпито.

Оглупявам ли
или съм се напила -
гледайки очите ти красиви ...
Нежна, топла плът
уханна имам -
във косите ми
се вятърът завива.

Цяла нощ
звездите ще наглеждам,
със светулки 
тайни ще споделям ...
Пред зората ще ти ги открия -
в дъхава поляна ще те милвам.

Полудяла ли съм -  
ти, кажи ми...
Ако не - тогава подлуди ме!


© Дакота All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??