Dec 22, 2007, 6:25 PM

Ти каза ми да млъкна... 

  Poetry » Other
646 0 2
Ти каза ми да млъкна...
... И млъкнах.
За цели две вечности
и половина млъкнах.

Изплашените ти очи
и изненадана усмивка -
какво правиш,
защо млъкна, питаш.

Ти каза ми да млъкна...
написвам ти на лист хартия...
Но аз се пошегувах, смееш се.

Но моята любов е бувкална
величина със стойност плюс
безкрайност, с моята любов -
шега не бива.

© Питър Хайнрих All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Невероятно....
  • Хей, Иване, страхотен, както винаги.
    Доста често не си даваме сметка на какво подлагаме тези, които обичме.
Random works
: ??:??