Jun 29, 2007, 12:35 AM

Ти ли си? 

  Poetry
644 0 14

 

 

 

Нечакан дойде,

но ме зарадва.

Неканен влезе –

самотата прогони.

Жарта възпламени

и ме стопли.

 

Остани…

 

Очите ти не виждам,

но зная – усмихват се.

Ръцете ти не усещам,

но чувствам – прегръщаш ме.

Гласа ти не чувам,

но в мен приятно звучи…

 

А сърцето ти

защо забързано тупти?

 

Това Ти ли си?

Да!

Нали?

 

 


 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??