Aug 20, 2011, 12:49 PM

Ти ли си... 

  Poetry
1409 0 22

 

Ти ли си тази,

която тайно разлиства

в зелено пейзажа на пролет?

Ти ли си тази,

която тихо дарява

безкрилите надежди с полет?

Ти ли си тази,

която магийно превръща

простите тикви в карети?

Ти ли си тази,

която  стихийно пробужда

перата на стотици поети?

Ти ли си тази,

която мигом превръща

Крюела в красавица дива?

Ти ли си тази,

която с целувка събужда

принцеса безумно сънлива?

Ти ли си тази,

която страстно разпалва

сърцата на двама горещи?

Ти ли си тази,

която безропотно сваля

товара от крехките плещи?

Ти ли си,  ти ли си тази?...

 

© Анна Станоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??