Apr 23, 2024, 9:46 AM

Ти ми каза 

  Poetry » Love
74 1 0

      

        Ти ми каза

 

Ти ми каза „Да“, ти ми каза „Не“,

мисълта ти не разбрах.

Омагьосващите ти очи

да погледна не посмях.

 

Ти ми каза „Да“, ти ми каза „Не“,

чувствата в душата ми смути.

Горе в синьто небе

облак бял над нас лети.

 

Ти ми каза „Да“, ти ми каза „Не“,

двамата объркано мълчим.

Ще захвърля твойто „Не“,

нека с „Да“ да постоим!

 

Ти ми каза „Да“, ти ми каза „Не“,

а светът не спираше да се върти.

Прегърни ме много нежно,

после, ако искаш, си върви!

 

Ти ми каза „Да“, ти ми каза „Не“,

ще те чакам утре вечерта.

Помисли над твойто „Не“,

само в „Да“ е любовта!

        Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??