Aug 14, 2007, 11:08 PM

Ти ми отне мига 

  Poetry
440 0 5

Ти ми отне мига


Ти приземи се неусетно

в центъра на моята вселена.

Почувствах магнетизма

на сърдечния ти зов.


Но получих трохичките

от твоята трапеза,

Поднесени ми с нежност,

но уви, с фалшива любов.


Даде ми нещичко, но не всичко.

Благодаря ти дори и за това!

Но трудно е само с трохички

да уталожиш глада.


Мечтаех си отново да те имам,

само за мен, само за миг поне.

Да видя пак очите ти зелено-сини,

които някога сравнявах с море.


Знам, трудно ще намеря сили,

с някой друг сега да те сменя,

защото Ти живота промени ми

и исках с тебе да се радвам на мига...

© Пепа Деличева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??