Ти не си само жена
Ти не си само жена - ни майка,
за мен ти си ангел.
Аз имам една звезда,
с която те сравнямам всяка вечер.
Ти не си само жена - ни майка,
ще те нарека с думичката всичко.
Покорна скланям аз глава
пред тебе, моя майко.
Ти не си само жена - ни майка,
ти си навсякъде, където съм била,
за мен ще бъдеш една звезда,
която винаги ще свети!
© Мария All rights reserved.