Oct 14, 2008, 8:23 AM

Ти не знаеш 

  Poetry » Erotic
769 0 0

Дали съзнаваш колко си желан,
мислено целуван и очакван...
И сигурно ще бъдеш поласкан,
когато с мисъл си докосван...
Понякога се губиш във съня,
топиш се като в залез сянка
и хващаш с горящата си длан
една целувка от устни сладки. 
Изгаряш целият отвътре
и дишаш тежко със желание,
нима прегърнал си слънцето,
и гориш от неговото ярко сияние
Дали съзнаваш, как  подлудяваш,
с мълчанието си сякаш обладаваш...
дали разбираш че си от някого копнян,
ти не знаеш колко силно си желан...

© С обич от мен за вас All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??