Aug 1, 2012, 9:44 PM

Ти никога няма да узнаеш 

  Poetry » Love
857 0 4

 

 

 

За какво ти е да ме разбираш,

аз просто обичам и прощавам.

Чувства имам, които ти убиваш,

все пак мога лесно да забравям.

 

Ти никога не ще узнаеш любовта,

тя носела само болка и сълзи.

Водела след себе си тъга,

от нея сърцето всеки път кърви.

 

Ти никога няма да узнаеш

какво чувствала съм и ще чувствам.

Трудно е любовта си да признаеш,

а влюбиш ли се, вече е изкуство.

 

Ти не ще узнаеш колко те обичам,

как тебе искам и желая.

Всеки път в молитви ти се вричам,

нощем за тебе в съня мечтая.

 

Ти никога не ще го осъзнаеш,

любовта сърцето и душата ми рани.

Ти никога не ще узнаеш 

как и колко много ме боли!



01.08.2012г

 

 

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??