Oct 6, 2013, 12:30 PM

Ти прости 

  Poetry » Love
566 0 0

И колкото повече знам, че обичам,
колкото повече знам, че си ти,
толкова повече аз се отричам
и толкова повече мен ме боли!

Не искам да свършва, харесва ми, знаеш,

щом мрака върви с тишина,

и аз щом съм влюбен за нищо нехая,

единствено ти да си моя съдба!

Животът е кратък, затуй с теб ме срещна,

даряваш ти сила на мойте мечти,

единствена, силна и вечно гореща,

ти земните грешки мои прости.


© Емилиан Примов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??