Jun 22, 2013, 11:35 AM  

Tи първа и последна си любов 

  Poetry » Love
959 0 5

Забравила съм всичките години.

Минали са толкова отдавна,

 сякаш никога не са били за мен.

Миналото ми е цяло празно,

нямам спомени за него - никаква следа.

Да бях те срещнала, когато съм родена

напразноq за да не пилея половин живот.

Ти пръв си в моята постеля,

завинаги ти първа и последна си любов.

 

© Росица Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??