Jan 17, 2005, 8:39 AM

Ти ще разбереш... 

  Poetry
1224 0 0
Обичам те!
Не мога да забравя
прекрасните щастливи дни!
Обичам те!
Но ти не го съзнаваш
и аз те моля да простиш
за казаните думи,
за грешните дела,
за всичко онова, което
в момент на мъка съм била.
Сега съм просто по-щастлива,
защото съм изпълнена с любов.
Обичам те!
И ще те чакам,
дори да чакам цял живот!

© Далия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??