Apr 21, 2011, 12:21 PM

Ти Си 

  Poetry » Love
622 0 1

Ти си слънцето на моя ден

и луната на моята нощ.

Ти си щастието за мен

и смисълът на моя живот.

 

Ти си сбъднат сън и мечта.

И момче с красиви очи.

Ти си този, когото обичам.

И единствен за мене си ти.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??