Apr 29, 2006, 11:50 AM

Ти си 

  Poetry
1226 0 2

Светлина.
Лъч.
Метафора.
Някой е открил рая.
Светлина.
Лъч.
Сълзи.
Ти ли дойде накрая?

Тъмнина.
Бряг.
Истина -
някой не те познава.
Тъмнина.
Бряг.
Сълзи -
някой иска да бъде с теб...

Ти си всичко, което нямам.
Ти си всичко, което ми липсва.
Ти знаеш, какво е да си сам.
Но не търсиш никого.

Тъмнина.
Цвят.
Стих.
Има ли нужда да ти казвам?
Тъмнина.
Цвят.
Мълчи:
имам много да ти разказвам.

Ти си всичко, което нямам.
Ти си всичко, което ми липсва.
Ти знаеш, какво е да си сам.
Но не търсиш никого.

Тъмнина.
Светлина.
Покой.
Ритъм.
Стих.
Дъжд-порой.
Ти си.
или не си.
Но най-важното е,
да обичаш...

© Христо Андонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??